top of page

HEALTHY COFFEE

3ddcce34e780cdc102c64569f981883d.jpg

NYOC BULLETPROOF COFFEE

RM49

FAQ NYOC BULLETPROOF COFFEE

☕ Bulletproof tu apa?

Bulletproof tu kopi yg tiada gula & ditambah lemak baik spt Minyak kelapa dara, Minyak medium chain triglyceride (MCT oil) , mentega.

☕Cara bancuh?

Tambah 130ml - 150ml air panas sahaja. Kami memang sudah sukat untuk rasa yang terbaik. SILA ikut sukatan. Jika air terlebih, akan menjadi tawar dan tak berapa kick, dan semasa tempoh berdiet inilah amount yang sesuai, tak terlalu banyak kafein untuk sehari & nett carb masih terkawal iaitu 1.2g carb.

☕Nyoc ada gula?

Nyoc TIDAK mengandungi gula. Kami ganti Stevia sebagai pemanis

☕Bovine milk protein tu apa?

Protein susu lembu, maknanya kami dah ekstrak protein dari susu lembu dan bukan gunakan susu lembu secara langsung. Ini akan dapat kurangkan reaksi lactose intolerance bagi pengguna.

☕Silica pula?

Silica adalah mineral yg normal kita jumpa dlm produk kopi & krimer namun jangan risau ia hanyalah trace of mineral sahaja maksudnya kewujudannya tersangat-sangat sedikit.

☕Lemak baik apa yang ada dalam Nyoc?

✔Grass fed butter. Mentega dari lembu yg makan rumput sahaja. Jadi ianya tidak mengandungi gluten. Tidak seperti lembu yang makan makanan yg dicampur tepung gandum, kadang-kadang terdapat gluten didalam mentega tersebut.

✔Virgin coconut oil. Minyak kelapa dara.

✔MCT Oil. Minyak medium chain triglycerides yang diekstrak dari minyak kelapa.

☕Ibu mengandung boleh minum Nyoc?

Ibu mengandung adalah TIDAK DIGALAKKAN meminum sebarang kopi dan kafein lebih-lebih lagi mereka yg mempunyai paras Hb (hemoglobin) yang rendah. Boleh rujuk doktor anda.

☕Siapa yang tak boleh minum Nyoc? ✔Diet kalori.

Nyoc berkalori tinggi kerana kandungan 3 lemak baik di dalamnya. Melainkan anda tidak kisah kalori harian anda datang dari secawan minuman.

☕Siapa yg sesuai minum Nyoc?

✔Low carb dieters seperti atkins, keto dan lain-lain. Sesuai dengan prinsip diet = rendah karbohidrat, protein yang sederhana & tinggi lemak baik. Pertambahan lemak baik dalam diet anda akan membantu mempercepatkan proses ketosis & meningkatkan metabolism anda sepanjang berdiet. Malah anda juga akan merasa kenyang lebih lama lagi.

✔ Yang mengmalkan Intermittent Fasting IF

 ☕ Harga berbaloi ke?

RM49/kotak. Ada 18 sachet. Anda boleh nilai sendiri harga berbaloi atau tidak sekiranya anda tengok harga pasaran untuk kesemua bahan premium yang kami guna, Stevia, MCT oil, Virgin Coconut Oil, Grass Fed Butter, dan lain-lain.

#bulletproof #coffee #coffeestevia #nosugaradded #nosugar #nosugarcoffee #virgincoconutoil #grassfedbutter #mctoil #intermittentfasting #bulletsproofcoffee #kopikurus #kopidiet #nyocbulletproofcoffee #nyockopi #atkinsdiet #ketodiet

b11bfa7e073690b102741fb2db161f11.jpg

NOGULA COFFEE

RM39

Packing: 20 sachet

Kelebihan Coffee Diet NOGULA?

✔ 💯 dari extraxt tebu

✔Kemanisan dgn zero/rendah kalori ✔Rasa kemanisan seperti gula,tanpa rasa sampingan

✔ Penggunaan seperti gula ( boleh masak, bakar dan buat minuman )

✔ Sijil dari HACCP, JAKIM HALAL dan ISO9001 .


NOGULA CAFFE Arabica Coffee:

✔ Gula serendah 3g

✔ Diperbuat daripada ramuan berkualiti antarabangsa

✔ Premium Arabica Coffee, bijian yg bermutu

✔Aroma yg memikat

✔Sesuai untuk semua

✔Peminat tegar 3 in 1

✔Mengamalkan diet zero sugar

✔Yang ingin menurunkan berat badan

✔Diabetic atau masalah kesihatan lain

✔Ibu menyusu dan berpantang

Coffee: Products
bottom of page